Липсата на Деси Стоянова провокира редица слухове, най-вече, че водещата на

...
Липсата на Деси Стоянова провокира редица слухове, най-вече, че водещата на
Коментари Харесай

Неочаквана развръзка: Ето какво се случи с изчезналата от ефир Деси Стоянова

Липсата на Деси Стоянова предизвика редица клюки, най-много, че водещата на „ Преди обед “ няма да се върне повече на мястото си в студиото, а то ще бъде заето от различен. 

Тази заран нейният екранен сътрудник Петър Дочев, който неотдавна смени на позицията колегана си Сашо Кадиев, и трябваше да се приспособява в придвижване към непредвидената обстановка, сервира следващата изненада.

„ Деси Стоянова извънредно доста ми липсва. И с цел да не е към този момент по този начин, ви представям… Деси Стоянова “, по този начин посрещна още веднъж в студиото на „ Преди обед “ Дочев партньорката си.

„ Вече съм доста добре и ми е доста прелестно да се завърна. Убедих се отлично и с очите си, че се справяш чудесно и самичък. Като виждам, изкарвате си отлично и доста се веселя, че мога да се гмурна назад в предиобедната атмосфера “, показа малко по-късно самата Деси, само че не посочи каква е била повода за отсъствието й. Мнозина подозират, че аргументите са свързани със здравословното й положение./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР